Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dragonball: Evolution képek

2009.02.23. 20:46 koimbra 3 komment

Áprilisban megelevenedik a Dragonball manga/anime sorozat, Magyarországon is nézték sokan, míg egy kései időpontra pakolta a csatorna, így vesztett nézőszámából. Fogalmam sincs, hogy a film mennyire fogja visszaadni a sorozat hangulatát, azt is el tudom képzelni, hogy néhány hasonlóságon kívül semmi köze nem lesz a tévében látott verzióhoz.

Címkék: képben dragonball

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr94961717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Repce Manó 2009.02.24. 10:14:27

Dragonball manga? inkább anime, legalább is én úgy tudom, hogy a manga az a képregényes formájú újság, amit visszafelé olvasunk, de a Dragonball inkább animeként vagy rajzfilmsorozatként ismert.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.02.24. 10:22:23

@Repce Manó: Nem tudtam, hogy anime vagy manga ezért meg is néztem az imdb-n, ahol manga volt először kiírva, de most hogy átolvasom az egészet benne van az anime szó is. Legyen mindkettő:)

Tipca 2009.02.24. 10:23:23

Nálunk. De pl. japánban a manga legalább olyan híres, ha nem híresebb, mint az anime. (Mellesleg úgy emlékszem, egy ideig nálunk is lehetett kapni a mangát is.)
süti beállítások módosítása