Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A kaland elkezdődik

2009.03.06. 09:46 koimbra 5 komment

Az Enterprise legénysége már évtizedek óta mászkál a galaxisban célirányosan vagy össze-vissze. Kalandjaikat a tévéképernyőn, majd a moziban lehetett követni, az utolsó film azonban csúnyán elhasalt. A folytatás már nem sequel, hanem prequel lesz. Nem tudom honnan szedték Chris Pine-t, de így ránézésre alkalmatlan a feladatra. Tegnap a moziban még az új Star Trek trailer futott, ma pedig már kijött az új előzetes.

 

Az origo jóvoltából pedig a szinkronos előzetest is meglesheted



Címkék: star trek trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr42984797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

b3d 2009.03.06. 14:37:46

meggyöző, csak ott a hiba, hogy fiatalok a szereplők....kirk túl fiatal, hogy rábízzanak egy űrhajót...mindenhol érett, idős kapitána volt a hajónak a régebbi sorozatokban...shatner is idős volt, patrick stewart is, és scott bakula is....ezért furcsállom kicsit....persze ha a sztori az lesz, hogy azért kapja meg a hajót, mert egy csatában ő menti meg a legénységet, vagy vmi nagyon nagy hőstettet hajt végre, akkor okés a dolog...de így illuzióromboló

b3d 2009.03.06. 14:44:48

a magyar trailer-ből kiderül, hogy nincs a hajónak elsőtisztje sem, meg kapitánya sem...így már érthető, bár még mindig eléggé tartalmatlan ez a rész...hogy csak egyszerűen kapitánnyá avanzsálja magát....

malar 2009.06.29. 09:29:09

csak zárójelben: a TOS-ban nem nevezném éppen öregnek shatnert. Nem gyerek persze, no de nem is akkor kapta a hajót amennyire tudom, szóval lazán belefér a filmbeli életkor.

mnandy 2009.07.16. 23:46:37

Bocsi, hogy így, későn jőve beleugatok, meg közben a filmet is láttuk, de

nekem két dolog hiányzott:
- a replikátor működés közben
- az álandó picsogás az "Elsődleges Iránylev"-ről, mikozben éppen megszegik.

Szerintem a következő mozifilmben azt is megkapjuk.

A többi - nekem- rendben volt. Nagyon.
süti beállítások módosítása