Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Anime lesz a Mad Max 4-ből

2009.03.06. 15:17 koimbra 2 komment

George Miller mozis karrierjét a Mad Max sci-fi akcióval kezdte, a film pedig klasszikussá vált.  A produkciónak két folytatása is volt, a harmadikat 1985-ben mutatták be. Miller már régóta tervezett egy negyedik részt is is, 2003-ban neki is láttak volna leforgatni, de akkoriban volt az iraki háború és a film körül hirtelen pénzügyi gondok adódtak, így nem készült el. Azóta a rendező képregényfilmje, az Igazság Liga terv is befuccsolt, Miller pedig megint megpróbálja tető alá hozni a Mad Max négyet, Mel Gibsont már régebben sem lehetett rábeszélni erre (a színész a Halálos fegyver 5-ről sem akar hallani), így nélküle készül el.

A rendező elmondása szerint még a korai stádumban járnak a forgatókönyvvel és a kivitelezéssel. A rendező már nem filmben, hanem animében gondolkodik a negyedik résszel kapcsolatban, hiszen mindig is kedvelte ezt a műfajt és mindig is ilyen művet szeretett volna csinálni. Kuroszavát is emlegette, aki sikeresen ötvözte a westernt a japán animációval, az ausztrál direktor is ilyesmit képzel el. Az anime megközelítőleg két év múlva készül el, számítógépes játék is lesz majd, ennek elkészítése minimum két és fél évet vesz igénybe majd.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr88985441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gibson44 · http://nagyfonok.blog.hu/ 2009.03.06. 21:05:08

Hát basszák meg.Bűn leforgatni a Mad Max 4-t, főleg ilyen hányadék anime-ben.A hideg is kiráz attól az undorító műfajtól.Szinte látom Mad Max-et vágott szemmel és lángoló szőke hajjal. :(

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2009.03.06. 21:59:58

Abban egyetértünk, hogy nem kellene leforgatni a Mad Max 4-et.:-)
Viszont: Mi van, téged kiskorodban lejárt szavatosságú japán rajzfilmekkel zártak egy rácsos ágyba? Vagy esti mese helyett "Az anime mélyebb értelmei, avagy Akira, a popikon" c. műből olvastak fel neked, hogy ennyire nem szereted az animét?
Pedig abban is van jó, sőt sok egészen remek alkotás készült. Persze, ha az animéről csak a vágott szem, és a lángoló szőke haj jut eszedbe, akkor már mindegy...
süti beállítások módosítása