Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

"Egy más jövőben már megmentettél minket"

2009.03.08. 14:23 koimbra 3 komment

Itt van még egy szinkronos előzetes (a másik erre) a Terminátor: A megváltáshoz. Remélem csak én nem értem tisztán, hogy mi folyik itt, mi ez a más jövő, meg mi ez, hogy nem erről beszélt jóanyám? Nagyon-nagyon ajánlom, hogy ne ilyen alternatív világ hülyeséggel jöjjenek elő, mint a sorozatban.

Címkék: trailer terminator

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr99989284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2009.03.08. 18:03:48

remélem lesz feliratos váltaozat a moziban vagy kijön hamarosan blu rayen Angliában.

Tom Keller · http://tomkeller.blog.hu 2009.03.09. 10:30:06

a másik trailer sokkalta jobban sikerült, amúgy ez a másik jövőben megmentettél duma inkább arra vonatkozik, hogy John tudja anyjától,hogy ő a "messiás"

Tipca 2009.03.09. 11:51:39

Egyetértek Tommal, szerintem sem feltétlen idősíkokról van szó, hiszen a T2 végén megváltozott a jövő, így John szó szerint vakon ment bele az új háborúba. Reese mondta Sarahnak az egyben, hogy amikorból ő jött, már John Connor nélkül is legyőzték volna a gépeket, ezért mondja Kate(?), hogy egy másik jövőben már megmentette őket John.
süti beállítások módosítása