Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Let the Right One In remake

2009.03.10. 10:59 koimbra Szólj hozzá!

Tavaly az év legnagyobb filmes csemegéje sokak számára a svéd Let the Right One In vámpíros alkotás volt. Hollywood természetesen nem mehetett el szó nélkül mellette, az Overture Films le is csapott rá és szándékai szerint remake-et készít belőle Let Me In címmel, a forgatás pedig már májusban el is kezdődik Kanadában, legalábbis a Production Weekly szerint.

A Bloody-Disgusting informálódott a hír kapcsán a stúdiónál, ahol azt mondták, hogy ez csak részben igaz, a remake címe a svéd produkcióval azonos, a forgatókönyv pedig még nincs kész, dolgoznak még rajta és biztos, hogy nem fognak hozzá a forgatáshoz májusban.

Az amerikai változatot Matt Reeves (Cloferfield) rendezheti. A történet főszereplője Oskar, akit kiközösítenek a többiek a suliban. A srác beleszeret a szomszéd lányba, aki történetesen egy vámpír.

Az eredeti film előzetese

Címkék: miújság let me in

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr95993186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása