Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lepattintva spin-off

2009.03.16. 15:30 koimbra Szólj hozzá!

Russel Brand a Lepattintva vígjátékban egy brit popénekest Aldous Snow-t alakította. A színész a Late Night with Jimmy Fallonban beszélt arról, hogy spin-off készül a filmből, a produkció címe Get Hilm to the Greek.

"Aldous Snow karakterét alakítom majd ismét, Judd Apatow pedig a producer lesz. A brilliáns színésszel, Jonah Hill-lel játszom együtt. A történetben Aldous Snow visszatér a drogok világába és a haverjával (Hill) együtt élnek át különféle kalandokat. Nagyon érdekes lesz"- mondta Brand. Kicsit az Ananász Expressz szaga van a dolgoknak szerintem.

A rendező Nick Stoller lesz, ő dirigálta a Lepattintvát is. A forgatás áprilisban indul. Brand tavaly nyáron már néhány szex jelenet montázst, amelyben Katy Perry, Christina Aguilera és Pink is feltűnik. (A Hulun ez a videó elérhető, de csak az USÁ-ban láthatják.)

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr501005595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása