Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Liam Neeson felesége kómában

2009.03.18. 15:59 koimbra 2 komment

Natasha Richardson, Liam Neeson felesége hétfőn szenvedett balesetet egy kezdőknek kialakított sípályán, ekkor látszólag még semmi baja sem volt. A színésznő épp fiaival síelt a Mont Tremblant síközpontban, mikor az eset történt, még poénkodott is az ügyetlenségén, mikor visszatért a hotelszobájába fejfájásra panaszkodott, egy órára rá pedig kómába esett, először még a montreali Sacré Coeur kórhába szállították. Neeson azonnal otthagyta a Chloe forgatási helyszínét és Montrálba repült, később pedig a színésznő anyja, Vanessa Redgrave is megérkezett. A család kedden szállította át Richardsont a New Yorkban található Lenox Hill kórházba. A családhoz közel álló emberek szerint a színésznő agyhalott és csak gépek tartják életben. Az ilyen esetekben két neurológia vizsgálatot végeznek el 12 órás eltéréssel az orvosok, ha nem találnak agyi aktivitásra utaló jelet akkor megállapítják a klinikai halált. Ebben az esetben még egy darabig géppel lélegeztetik a beteget, később pedig ezt is lekapcsolják.

Richardsont a mozi közönsége többek között az Idegenek a vonaton, Nell, a remetelány, Fújd szárazra, édes, Álmomban már láttalak, Az órák filmekből ismerhette. Legutóbb Wild Child romantikus alkotásban és a Koltai Lajos által rendezett Este című produkcióban szerepelt. A színpadon is otthonosan mozgott, 1998-ban Tony-díjat is kapott a Kabaréért (ezt Sam Mendes rendezte). Neeson-nal is a színházban ismerkedett meg 1984-ben, együtt szerepeltek az Anna Christie-ben. Richardson 2 év házasság után 1992-ben vált el Richard Fox producertő (aki egyébként szintén rohant New Yorkba, mikor értesült a balesetről) és rá két évre pedig hozzáment Neesonhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr551009980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása