Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A három komédiás

2009.03.25. 21:17 koimbra Szólj hozzá!

Jim Carreytől már megszokhattuk a vígjátékokat, de Sean Penn és Benicio Del Toro nem igazán szokott vicces szerepeket elvállalni.  Penn gyakorlatilag 1989 óta nem játszott ilyen műfajú alkotásban, a legutolsó a Nem vagyunk mi angyalok volt. Del Toro pedig utoljára 2000-ben tűnt fel utoljára vígjátékszerű produkcióban (Blöff). Ők hárman lesznek a főszereplői a Three Stooges remake-jének, de amíg egyikük se írja alá a szerződést, a stúdió még csak tárgyalásokat folytat a színészekkel, de a jelentések szerint nagy az esély arra, hogy ők hárman alá is írják a szerződést.  Érdekes felállás, azt kell, hogy mondjam. Carrey-nek a szerep kedvéért közel negyven fontot kell majd felszednie.

A forgatókönyvet Peter és Bobby Farrelly írja és ők is fogják megrendezni a filmet. A tesók már 9 éve nem szállítottak jó vígjátékot (akkor az Én és én meg az Irénnel jelentkeztek), a Szívem csücskei nem volt rossz, de az inkább romantikus volt, a többi próbálkozásukra pedig  csak a rossz jelzőt lehet rásütni, ebbe benne foglaltatik a Nagyon nagy Ő, az Ozmózis Jones, a Túl közeli rokon és az Agyő, nagy ő is. Talán Jim Carrey mellett ismét rájuk köszönt a siker.

Az eredeti film főszereplői, Jerome “Curly” Howard, Moe Howard és Larry Fine a 30-40-es évek ismert figurái voltak, temérdek rövidke vígjátékban szerepeltek együtt.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr21025772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása