Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tom Hanks eljut a Holdra

2009.03.25. 15:57 koimbra Szólj hozzá!

Az Universal filmet készít a Mattel egyik régi akciófigurájából. Major Matt Masonről én eddig nem hallottam, megkockáztatom itthon is csak alig pár ember ismerheti. A játék 1966-ban került a polcokra, a leírás alapján a karakter a Holdon dolgozott egy asztronauta csapattal és ott is élt egy űrbázison.

A főhős Tom Hanks lesz, aki az Apollo-13-ban elindult a világűrbe egy kalandra, majd sikeresen vissza is tért a Földre. A játékok terén is van némi tapasztalata, a Toy Story-ban a hangját adta Woodynak, akinek a haverja Buzz, a lézerharcos volt. Ha ezekhez még hozzávesszük, hogy Hanks producere a From the Earth to the Moon minisorozatnak és a Walking on the Moon 3D-t a színész narrálta. Így teljesen érthető miért is vágyik a Holdra oly nagyon, sokszor volt már a közelében, de még nem járt a rajta. Az már csak hab a tortán, hogy a színésznek van  Major Matt Mason figurája.

A forgatókönyvet Graham Yost (Féktelenül) fogja írni, aki a Hanks által felügyelt Elit alakult két epizódját is papírra vetette.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr861025077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása