Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Maguire nagyobb sebességre kapcsol.

2009.03.28. 11:25 koimbra 4 komment

A Pókember 4 bemutatóját 2011. május 6.-ára tűzték ki, elvileg visszatérnek a főbb szereplők és Sam Raimi (a rendező) is azt mondta, hogy teljesen szabad kezet kapott a stúdiótól a film kapcsán. Máris megindultak a pletykák és úgy vélik sokan, hogy a fő ellenfele a falmászónak Vérontó lesz. Nekem már teljesen mindegy, az első három rész élvezhetetlen volt számomra, nem tudta visszaadni a a képregény hangulatát. A forgatás kezdete még nincs kitűzve, de jövő ilyenkor el kellene kezdeni a munkálatokat, ha be akarják fejezni a filmet 2011-re.

Ez azt jelenti, hogy Tobey Maguire-nek (ő a Pókember ugyanis) is besűrűsödik a programja, hiszen hamarosan elkezdődik a The Crusaders dráma forgatása, az Afterburn képregényfilmmel is szóba hozták, ma pedig úgy produkcióhoz írt alá,  The Limitben foglalhatja el a vezetőülést. A film egy olyan sofőrről szól, aki először versenyezhet a Ferrarinál. Tony Peckham (Sherlock Holmes) írtja a forgatókönyvet.

Maguire tapasztaltnak számít már a gyorsulásban, a Vágtában is egy zsokét alakított, igaz ott nem kellett sebességbe tenni a száguldás tárgyát.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr671030809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kaland-Játék-Kockázat · http://kjkk.blog.hu 2009.03.28. 14:47:41

Mi az,h ogy élvezhetetlen volt az első három???? Olvass inkább könyveket akkor. :P :))))

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.03.28. 15:13:14

@Kaland-Játék-Kockázat: Nekem tetszett az X-Men, F4, nekem a Szellemlovas sem volt rossz, a Fenegyerek is tetszett, de ez a Pókember...

Repce Manó 2009.03.28. 15:53:44

Maguire szerintem sem való hálószövésre, Raimi is jobb volt, mikor a zombikkal játszott, bár a második Pókember kifejezetten jól sikerült, a harmadik az... nos arról nem tudok pozitívat kiemelni.

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2009.03.28. 19:14:44

A második Pókember nekem is egész okés volt, bár nem nézném meg többször. A 3-ra már nem voltam kíváncsi, köze nincs a képregényhez.
süti beállítások módosítása