Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Álohá, a világvége legnagyobb szakértője válaszol kérdéseitekre most

2009.03.29. 16:48 koimbra Szólj hozzá!

Roland Emmerich egy kis mamutos kitérő után visszatér abba a műfajba, amihez leginkább ért, a romboláshoz. A 2012-ben ismét elhozza a világvégét, egy tudós viszont átjárót nyit egy párhuzamos világba és segítséget kér az ottani másától. A filmet nyáron mutatták volna be, a stúdió azonban novemberre tolta a premiert. Az indoklás szerint úgy gondolják ebben az időpontban sikeresebb lesz a a 2012 és így legalább nem kell kapkodni a trükkökkel sem.

Néhány vírusvideó látott ma napvilágot, Charlie Frost (Woody Harrelson) látható és hallható bennük, ő aztán minden tud a világvégéről. Az elsőben a 65 millió évvel ezelőtt Földbe csapódott aszteroidáról beszél, a másikban egy kis mágnesességről esik szó és Nostradamusról is esik szó.

Címkék: 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr971033270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása