Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bettany a harcospap

2009.03.31. 18:14 koimbra Szólj hozzá!

Paul Bettany szerepet vállalt a Priest western horrorban, amelynek alapja egy képregény. Michael De Luca, Josh Donen és Mitchell Peck lesznek a producerek. A rendezői székbe Scott Stewart ülhet, aki most fejezte be éppen a Legion természetfeletti thrillert, aminek a főszereplője szintén Bettany volt. A forgatókönyvet Cory Goodman írja

A történet szerint a vámpírok és az emberek már évszázadok óta hábrúznak, egy harcospap (Bettany) pedig megtagadja a felettese parancsát és elindul, hogy megkeresse azt a gyilkos vérszívó csapatot, melyek elragadták unokahúgát.

Kéne már egy jó vámpíros mozi, elég régóta nem készült róluk már egy élvezhető film. Legutóbb a Steven Seagal nevével fémjelzett Against the Darkot láttam, nem ajánlom senkinek.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr191037920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása