Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Adam Sandler pornózik

2009.04.06. 12:44 koimbra Szólj hozzá!

Adam Sandler az egyik írója és producere a Born to Be a Star filmnek. A sztori középpontjában egy kisvárosi figura áll, aki rájön szülei titkára. Az ősök a 70-es évek egyik legismertebb pornósztárjainak számítottak. A srác ezért Hollywoodba költözik, ahol azt reméli, hogy szülei örökébe léphet és a világ legjobb, legismertebb pornószínésze lesz.

Azt még nem tudni, hogy ki alakítja majd a főszerepet, de nagy az esélye annak, hogy esetleg maga Sandler vállalja, ezt arra alapozom, hogy eddig mindig ő maga is szerepelt azokban  a produkciókban, ahol köze volt a forgatókönyvhöz. Sandler úgyis rutinból hozhatná a figurát, a Férj és férjben is olyan fickót alakított, aki a ceruzahegyezőt is megrakta volna, ha nagyobb lyuk lett volna rajta és a Ne szórakozz Zohannal műben is büszke volt a @-ára, ott már nagyon előtérbe került a férfiassága. Christina Ricci lesz a pornósztár álmokat dédelgető főkarakter barátnőjét, tőle sem áll mesze az erotika, A lánc című drámában elég könnyen szétrakta a lábát.

A filmet Tom Brady rendezheti, aki Sandler nagy haverjával, Rob Schneiderrel készített már két alkotást, a Tökös csajt rendezte, a Tök állat forgatókönyvét pedig írta.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr101049408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása