Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Viggo Mortenesen visszavonul!?

2009.04.07. 21:52 koimbra 5 komment

Mostanában elég sok színészről lehetett azt olvasni hogy felhagy a filmezéssel. Joaquin Phoenix meg is tette, mostanában rapperként keresi a betevőre valót. Angelina Jolie vagy Nicole Kidman is abba szeretné hagyni, bár utóbbit még legalább négy produkcióban láthatjük, előbbit pedig csak egyben. Clint Eastwoodról is az hírlik, hogy ezentúl inkább csak rendezne. Erre azt mondom, hogy hiszem, ha látom, Anthony Hopkins is évekig mondogatta, hogy többé nem láthatjuk filmekben, aztán mégis forgatott ezután vagy fél tucat filmet és még mindig aktívan színészkedik.

Jelenleg Viggo Mortensen hangoztatja, hogy visszavonul, a színész elmondása szerint az elmúlt időszakban rengeteg országban megfordult és ezt már nehezen tudja elviselni, úgy érzi nem túl egészséges számára ez a sok utazgatás, szóval úgy döntött, hogy nem lesz több film, vannak más dolgok is, amiket még szeretne csinálni az életben. Azt is leszögezte, hogy nincs szüksége pénzre és hiába is ígérnek (ígértek) neki nagy összegeket egy szerepért.

Ebben az évben Mortensen a The Road posztapokaliptikus alkotásban fog feltűnni, ezen felül szóba hozták még a A Wing and a Prayerrel. David Cronenberg pedig nemrég azt mondta, hogy szeretné folytatni a Eastern Promises - Gyilkos ígéreteket és Mortensen is benne van a buliban.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr291052748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gibson44 · http://nagyfonok.blog.hu/ 2009.04.07. 22:03:14

Remélem, hogy csak kamu.Az egyik kedvenc színészem.

inmfc · http://calacitra.blog.hu 2009.04.07. 22:26:37

Ezt nem kéne, de hát az ő döntése... bár ha nem kell neki, s nincs szüksége a pénzre, akkor meg..:) na de komolyan kár lenne...

Egyébként ez a "The Road" meg nagyon várós már régóta, remélem valamikor bemutatják már végre...Kicsit gáz, hogy mióta tolják, volt itt március is, most per pillanat olyan november környéke a befutó... Ez nem jó előjel, na...

2009.04.07. 23:17:09

Viggo Mortensen ne vonuljon vissza! A 'The Road' az nálam is a várólistán van. Jónak ígérkezik. A Gyilkos ígértek folytatása szintén jó hír.
Mortensen nagyon jó színész - remélem még látunk tőle néhány nagy alakítást!

Andrews 2009.04.08. 09:07:25

A Road nagyon várós nálam is kell végre egy kis Fallout filmes hangulat is a T4 előtt. :)

Viggo nem vonulhat vissza. Jó színész ő és a Hobbitba is akarják még szerződtetni (Aragorn és Keleti ígéretek rulezz de az erőszakos múlt is ott van) szóval marad még ő színész sokáig remélhetőleg. :)

nyuszisz 2009.04.08. 20:43:08

Nem sok filmben láttam, a GYU óta semmiben, ha azt mondja valaki, már akkor visszavonult, azt is elhiszem :)

Mindenesetre irigylem, amiért nincs szüksége több pénzre.
süti beállítások módosítása