Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Streep & Adams főzőcskézik

2009.04.11. 12:11 koimbra Szólj hozzá!

A Kétely után Meryl Streep és Amy Adams újra együtt egy filmben. A Julie & Julia Julie Powell magyarul is megjelent könyvén alapszik (Julie & Julia - Kalandjaim a konyhában). A könyv tartalma: Julie egy rosszkedvű délután rátalált anyja konyhájában egy régi francia szakácskönyvre. Kíváncsiságból elkészítette élete első krumplilevesét. Szárnyakat kapott, és esténként lelkesen főzött albérletének lepukkant konyhájában. Hatalmas krumpli- és vajhegyeken rágta magát, és rendíthetetlenül botorkált a póréhagymával kikövezett úton. A Julie &Julia humoros történetek sora egy végigfőzött évről és egy harminc alatti amerikai lányról, Julieról. A könyvből film készül Meryl Streep és Amy Adams főszereplésével. (libri)

 

Elég kevés film van, amiben főznek a főszereplők. 2 éve ott volt az Ízlések és pofonok, Ryan Reynolds a Waiting...-ben sütögetett és 2007-ben még egy patkány is bemutatta (L'ecsó), hogy milyen jó kis étkeket tud összedobni. Sőt, ebben az évben még Keri Russel is felvette a főzőruháját (Pincérlány - Édesen is csípős).

Címkék: poszter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr461059213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása