Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Menekülnek a csajok a fedélzetről?

2009.04.21. 16:39 koimbra Szólj hozzá!

Zack Snyder egy olyan filmet szeretne készíteni, amiben csajok a főszereplők. A Sucker Punch tervezetre már meg is voltak a jelöltek Amanda Seyfried, Vanessa Hudgens, Abbie Cornish, Evan Rachel Wood,  Emma Stone személyében. Aztán Seyfried nem sokkal később kénytelen volt visszamondani a szerepet, mivel időpontegyeztetési problémákra hivatkozott. Helyére érkezett Emily Browning, azonban további problémák léptek fel, ugyanis Rachel Evan Wood és Emma Stone is kilépett a produkcióból, ugyanarra hivatkoztak, mint Seyfried.  A helyettesítés máris megtörtént, Jamie Chung (Dragonball Evolúció) és Jenna Malone (Donnie Darko) vállalták a szerepeket.

A Sucker Punch még a Watchmen bemutatása előtt lett bejelentve, azóta kiderült, hogy a képregényfilm pénzügyi fronton nem tud sikert felmutatni. Olybá tűnik, mintha menekülnének a színészek a süllyedő hajóról.

Címkék: miújság sucker punch

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr981078338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása