Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Átverték a világot és Grammyt nyertek

2009.04.22. 21:40 koimbra Szólj hozzá!

A Millia Vanilli a 80-as évek végén robbant be a zeneiparba, a két tagból álló együttes (Fab Morvan és Rob Pilatus) szép sikereket ért el, még Grammy-t is nyertek, de már az elején megmutatkoztak a bajok. 1989-ben az MTV egyik élő előadásán kellett volna előadni egy számot, a srácok tátogtak, a Girl You Know It's True dal pedig felvételről szólt. Ez úgy derült ki, hogy beragadt a lemez és az folyamatosan a Girl, you know it's kezdetű sort ismételgette. A srácok azért letudták a táncot, majd le is rohantak a színpadról. 1990-ben a banda Grammyt is nyert, de még ebben az évben kiderült, hogy nem is ők énekelnek, helyettük más dalolgat, a duó gyakorlatilag csak kirakatbábú volt. Később, 1998-ban Pilatus drogtúladagolásban meghalt .(Wikipedián  lehet olvasni róluk, benne van minden).

A The Milli Vanilli Story már régóta be van tervezve, de nem sokra jutottak vele. Egészen mostanáig, ugyanis Kathleen Kennedy producerként próbálja tető alá hozni a filmet, Brett Ratner (X-Men 3) pedig érdeklődik a produkció iránt. Ratner már be van táblázva, ugyanis a Conan és a Beverly Hills-i zsaru 4 van betervezve, jelenleg pedig a Cop House tévéfilmet forgatja.

A forgatókönyvet Jeff Nathanson írja, aki korábban a Csúcsformában második és harmadik részét is papírra vetette (ezeket is Ratner dirigálta), de szintén ő készítette a Kapj el, ha tudsz és a Terminál szkriptjét is.

Alább pedig a Millia Vanilli két slágerét is megnézhetitek és meghallgathatjátok.

 

Annyit még hozzáfűznék, hogy annyi, de annyi magát énekesnek mondó személy van manapság, aki már nem is maga dalol. Helyettük ott van a csomó gép, amellyel úgy változtatják el a hangot, akarják.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr191080898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása