Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Banderas nyomozgat

2009.05.11. 14:35 koimbra Szólj hozzá!

Antonio Banderas csillaga már leáldozott, filmjei nem hoznak sokat, az utolsó élőszereplős produkció, amely nem bukott meg főszereplőként a Zorró alárca volt, aminek a folytatása elhasalt a kasszáknál. Azóta a Kémkölykök mellékszereplőjeként és a Csizmás Kandúr (Shrek) hangjaként tudott csak sikert aratni, úgyhogy ráférne már valami jó szerep, amiben tündökölhet és a nézők nagy tömegével zarándokolnának el megnézni a mozikba.

Banderas a The Big Bang neo noir (40-es 50-es évek stílusa modern köntösben) nyomozgatós filmre szerződött le, ahol egy magánszimatot fog alakítani. Új megbízása szerint fel kell kutatnia egy eltűnt sztriptíztáncosnőt. A nyomok, amely jelen esetben holttesteket tarkar, az új-mexikói sivatagba vezetnek, ahol egy orosz bokszoló, három detektív, egy milliárdos és egy fizikus kerül fel a gyanúsítottak listájára.

A The Big Bang-et Tony Krantz fogja rendezni, aki eddig sorozatok és videófilmek producereként tevékenykedett, ez lesz az első mozifilmje (ha ugyan eljut odáig a produkció).

A színész 2010-ben négy alkotásban lesz látható és hallható, ekkor érkezik a Shrek negyedik része és a Csizmás Kandúr ogre nélküli kalandja, Woody Allen jelenleg címnélküli rendezésében is játszik, no meg Salvador Dalit fogja alakítani a Daliban.

Címkék: miújság the big bang

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr931114768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása