Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tomb Raider fejlemények

2009.05.26. 21:37 koimbra 1 komment

Még januárban jelentették be, hogy a Tomb Raider játékból új filmet terveznek, de ez nem egy folytatás, hanem reboot lesz, újrakezdik az egészet. A Paramount rendelkezett a megfilmesítési jogokkal, ami visszakerült a játék gyártójához, az Eidoshoz. A jogokat ezután a Warner vette meg és a producer Dan Lin lesz. Lin most szolgált néhány részlettel a filmmel kapcsolatban.

A Tomb Raider reboot gyakorlatilag prequel lesz, egy eredettörténetet akarnak elmesélni, ami nagyon karakter központú lenne és sokkal realisztikusabbnak képzelik, mint a korábbi Croft mozikat.

A főszerepló keresése már megkezdődött (korábban Megan Fox neve merült fel pletykaként, ezt gyorsan meg is cáfolták), a készítők egy nagyon fiatal csajt keresnek (ha már eredetsztori). Nincs kétségem, hogy egy tini Lara Croft is hatalmas kalandokba keveredhet, de én azért szivesebben néznék a vásznon egy érett nőt, nem tudom megindokolni miért, talán mert ezt szoktam meg ettől a figurától.

Címkék: tomb raider miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr641145701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2009.05.27. 10:24:01

Nekem tetszettek az Angelina Jolie-s Tomb Raider filmek is (még a második is). Mindesetre majd meglátjuk mi lesz ebből.
süti beállítások módosítása