Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Carl Erik Rinsch rendezheti az Alien remake-et??

2009.05.28. 13:55 koimbra Szólj hozzá!

Hallhattunk már sok mindent egy új Alien filmmel kapcsolatban. Volt már szó arról, hogy Ridley Scott érdekelt lenne egy olyan produkcióban, amiben a csúf űrbéli szörny egy új kalandját mesélné el. A stúdiónál is megszólaltak, ők 100 %-ig mellette állnának egy olyan Alien filmnek, amihet Scott is a nevét adja, legyen akár prequel, sequel vagy remake.

A Bloody-Disgusting egy megbízható forrásra hivatkozva azt közölte, hogy Carl Erik Rinsch reklám-és kliprendező dirigálhatja majd le a következő alkotást a Halállal kapcsolatban. Rinsch tagja Ridley Scott produkciós cégének, az RSA-nak. A film producerei között ott található Michael Costigan, Ridley Scott és még Tony Scott is. A történetről még nem tudni semmit, de ha minden igaz akkor a készítők egy olyan sztorit hoznának össze, ami hasonlít az Alien 1-re, azaz egy nagy fekete randaság pusztítana egy űrhajón.

És végül nézzünk pár Rinsch által készített reklámot.

Címkék: alien miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr721148878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása