Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Vázlatok az Avatarhoz

2009.05.28. 17:33 koimbra 12 komment

Úgy néz ki, végre kijött valami hivatalos (legalábbis a marketsaw szerint) látnivaló az Avatar kapcsán, bár ez még csak vázlatrajz. Mondanám, hogy de szép meg jó, ám ilyeneket mintha láttunk volna már a Terminátor 4 kapcsán. Az első képen egy Harvester-szerű monstrum, a másodikon pedig egy heli látható. Ha a képekre kattintasz, akkor nagyobb méretben is megcsodálhatod őket.

A második képen valószínűleg egy AH-19 Scorpion Gunship-et vagy egy C-21 DRAGON gunship-et láthatunk. A heli mögött pedig egy BANSHEERAY (vagy LEONOPTERYX) elnevezésű lény suhan.

Címkék: avatar concept art

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr441149384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gunsmoke (törölt) 2009.05.28. 21:32:09

"Mondanám, hogy de szép meg jó, ám ilyeneket mintha láttunk volna már a Terminátor 4 kapcsán." Ebből a két képből nem kellene ilyen következtetéseket levonni. Egyébként tudod ki rendezi az Avatar-t (biztos tudod, ez költői kérdés volt)? Az a James Cameron, aki a Teminátor 1, 2-t, az Alien 2-t és a True Lies-t is rendezte. Ha már nagyon hasonlítgatni akarsz, akkor hasonlítsd össze mondjuk a Terminátor 2-t a Terminátor 4-el (mert ugye a Terminátor-t is James Cameron alkotta, nem McG). Egyébként azt tudtad, hogy Cameron qrva sok energiát és pénzt ölt már a 3d-s kamerák kifejlesztésébe, és ő készített először olyan kamerát, amivel normálisan lehet filmezni (mert eredetileg rohadt nehéz egy ilyen kamera). Plusz valszeg ez lesz minden idők legdrágább filmje.

Ui.: kezdek elpártolni az oldaltól, mert sok újdonságot nem tudok meg, ha ide látogatok, plusz a cikkek is egyre kommerszebbek. Kicsit kapjátok össze magatokat!

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.05.28. 21:36:15

@gunsmoke: Érdekes, mert általában mindig az ujdonságokaz közlöm le szerintem. Egyébként pedig ennyit tudok, megváltozni nem fogok szerintem. Örültem, hogy eddig is látogattál. Üdv

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2009.05.28. 21:44:32

Érdekes - csak hogy becsatlakozzak a offhoz - én pont mostanában kezdek ide szokni, mivel mindig friss és sok! infohoz jutok, egy másik népszerűbb oldalhoz képest, s a szerkeztő is szimpatikus. Maradok tisztelettel, aki vagyok. :)

Avatar: én se innék még előre arra a bizonyos medvebőrre, ez eddig nem sok.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.05.28. 21:48:50

És szerintem minden filmrajongó tisztában van ki az a James Cameron és a nagy többség rohadtul várja a filmet. Én csak azt írta, hogy hasonlít és ez máris baj?:)
Egyébként meg várjuk ki a végét, Camerontól a Pirahna második részén kívül nem láttam rossz filmet, de 1997 óta nem készített nagyobb kaliberű filmet, lehet itt fejlesztgetni, úgyis a végeredmény számít.

VVega · https://debugme.eu/ 2009.05.28. 22:44:33

Nem elég, hogy Cameron sci-fit rendez, ami formabontónak és forradalminak ígérkezik? :)
Meg hogy a forgatásra kilátogató Spielberg és Jackson is gyorsan elhatározta, hogy 3D filmet szeretnének? :)
Remélem is, hogy nem lesz nagyon sok infó róla. T4 esetében már a fél filmet láttam volna, ha megnéztem volna minden anyagot...

gunsmoke (törölt) 2009.05.29. 10:43:20

Koimbra: Újdonságokat a többi filmes oldalról...
mondjuk egy bloggertől nem is vár többet az ember. Én kifejezetten arra gondoltam, hogy ezeket a híreket talán meg lehetne tölteni egy kis kreativitással, egy kis humorral (mondjuk lehet, hogy a Terminátor 4-es hasonlat valami ilyesmi akart lenni, de nem túl mélyenszántó), stb...

"ennyit tudok, megváltozni nem fogok szerintem" - de most tényleg koimbra (aki egyébként értelmes válaszokat szokott adni) így egy sértődött kisdiák beszél. Emlékszel még arra az összeállításra, amiben híres rendezők által készített videoklippeket gyűjtöttél össze, na az kifejezetten érdekes írás volt. Szóval tudsz te jobbat is, ha akarsz...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.05.29. 11:05:13

Első ránézésre teljesen Harvesterszerűnek tűnt.

Mit magyarázkodjam? Ha van olyan oldal, ami szerinted jobb és több hírrel szolgál, akkor látogasd azt. Nincs semmi sértődés ebből, én nem akarok megfelelni senkinek, hobbiból csinálom a filmdroidot, nem te vagy az egyetlen aki mondja, hogy csináljam máshogy, valaki kevesebbet akar, van aki többet.
Ha pedig olyan összeállításokat vársz tőlem, akkor ki kell ábrándítsalak, mivel nem tervezek ilyen jellegűt a közeli jövőben.

sjbee 2009.05.29. 13:48:47

Sztem jó a blog, nincs semmi baj vele.

" "ennyit tudok, megváltozni nem fogok szerintem" - de most tényleg koimbra (aki egyébként értelmes válaszokat szokott adni) így egy sértődött kisdiák beszél. "

Sztem meg túl korrekten reagált, egy felesleges provokációra...
Szép napot!

gunsmoke (törölt) 2009.05.29. 13:50:00

Nem várok én tőled semmit, én csak segíteni próbáltam a munkádat pár jó tanáccsal (azt az összeállítást meg csak példaként említettem, mert abban volt némi fantázia).

Nekem aztán teljesen mindegy mit csinálsz.

Csak egy jó tanács: máskor se fontolt meg mások javaslatait, mert még esetleg tanulhatsz belőle valamit:)

Amúgy én vagyok a hülye, hogy ilyenekre pazarlom az időmet.

Ui.: teljesen felesleges válaszolnod, mert úgyse győzzük meg egymást.

chuck-d 2009.05.29. 15:01:05

"Angela, te a picsáddal kezdjél valamit. ez ma már nem gond. ezt be lehet vállalni, föl lehet varratni. érted?" ;)

amúgy meg nem is annyira harvester, mint inkább ilyen:
http://whatisthematrix.warnerbros.com/rv_img/rv_poster_apu.jpg
az meg ugye visszakanyarintható Cameronhoz:
www.coolest-gadgets.com/wp-content/uploads/_ripley-powerloader.jpg

madárijesztő 2009.05.29. 15:36:43

Látványos lesz, ez biztos. De jó is lesz? Cameron mióta nem csinált filmet? A mostani fiatalság tudja egyáltalán kicsoda? A jelenlegi tinik csak azt vágják ki Michael Bay.

A vitához meg annyit, hogy szerintem gunsmoke összeállításokat olvasna, de ez egy hírekkel foglalkozó blog. Másrészt pedig nem kell 4-5 oldalt átolvasni ahhoz, hogy képben legyünk, itt meg a nagy része a híreknek megvan. De hogy milyen tanácsot adott smoke azt nem tudom, csak egy kötekedő alak. Sicc
süti beállítások módosítása