Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cameron Heavy Metalozik

2009.06.07. 14:16 koimbra Szólj hozzá!

2008-ban esett szó arról, hogy egy nyolc, esetleg kilenc szegmensből álló filmet készítenek a Heavy Metal magazin képregényei és az 1991-es film alapján alapján. Kevin Eastman korábban olyan neveket dobott be a köztudatba a produkció kapcsán, mint David Fincher (A Zodiákus), Zack Snyder (300), Guillermo Del Toro (A faun labirintusa).

Eastman Fincherrel együtt próbálja tetó alá hozni a filmet, de úgy tűnik valahogy elakadtak az előkészítési fázisban. Eastman azonban új információval szolgált, James Cameron érkezett a fedélzetre és nem csak produceri minőségben lesz jelen, hanem az egyik szegmenst is le fogja dirigálni.

Szintén szóba jött Rob Zombie neve, aki állítólag benne van az egyik szegmens megalkotásában, de még hivatalosan nem szerződött le. Gore Verbinskit (A Karib-tenger kalózai) és Mark Osborne-t (Kung Fu Panda) szintén sikerült meggyőzni. Osborne-nak Jack Black segít be, de azt még nem lehet tudni, hogy a rendezés vagy a forgatókönyv területén dolgoznak össze vagy csak a hangját adja a színész az alkotáshoz. D

Del Toro-t szerintem ki lehet húzni a listáról, mivel hamarosan hozzálát a Hobbithoz, így nem lesz ideje a Heavy Metalra. Cameron pedig túl elfoglalt az Avatarral, aztán meg a Battle Angel-hez fog hozzá, nem lennék meglepve, ha visszalépne a rendezéstől és csak producerként maradna.

Címkék: heavy metal miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr21169214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása