Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

4 perces előzetes a The Warriors Way-nek

2009.06.10. 11:10 koimbra 1 komment

Fantasztikusan néz ki a The Warriors Way közel 4 perces előzetese. A film ötvözi a western, a harcművészetek, a fantasy elemeket, és a produkcióban  Kate Bosworth (Superman visszatér), Danny Huston (X-Men: Kezdetek: Farkas) és Geoffrey Rush (A Karib-tenger kalózai) játszik, a főszereplő pedig Jang Dong-gun koreai színész és énekes.

 

Üröm az örömben, hogy a koreai Sngmoo Lee írta és rendezte a filmet. Azért vagyok kicsit negatív, mivel a D-War: Sárkányháború is eszméletlenül el lett cseszve (azt is Koreaiaik csinálták). Az alkotáson jelenleg a Weta végzi az utolsó simításokat, tehát trükkök terén nem lesz gond.

Címkék: trailer the warriors way

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr391176380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_renton 2009.06.11. 17:05:31

no hát azért bőven van különbség a D-war meg mondjuk a Host között. A Koreai filmgyártás (Park Chen Wook meg a többiek) baromi izgalmas dolgokat hoz az utóbbi időben.
süti beállítások módosítása