Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az időutazó felesége előzetes

2009.06.13. 13:30 koimbra 2 komment

Megérkezett az előzetes az Időutazó felesége filmhez, azt kell mondanom itt volt az ideje, hiszen már tavaly januárban láthattunk képeket a filmből. A produkció Audrey Niffenegger regénye alapján készült, a főszerepben pedig Eric Bana és Rachel McAdams.

A könyvről itt olvashatsz bővebben és a regény tartalma pedig a következő: Amikor először találkoztak, Clare hatéves volt, és Henry harminc. Amikor összeházasodtak, Clare huszonkettő, és Henry még mindig harminc. Henry idő-eltolódási rendellenességgel született. Genetikai órája a legváratlanabb pillanatokban visszaáll, és még abban a másodpercben eltűnik. Ilyenkor elmúlt és eljövendő élete érzelmi csomópontjain találja magát, meztelenül, védtelenül. Sohasem tudja, mikor történik meg újra, sohasem tudja, hol köt ki legközelebb. Az időutazó felesége a világirodalom egyik legkülönösebb szerelmi története. Clare és Henry felváltva meséli el történetüket. Rajongva szeretik egymást, megpróbálnak normális családi életet élni: biztos állás, barátok, gyerekek. Mindezt olyasmi fenyegeti, amit sem megakadályozni, sem irányítani nem képesek, történetük ettől olyan megrendítő és felejthetetlen.

 

 

Címkék: trailer időutazó felesége

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr801182602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

warcry83 2009.06.14. 09:58:41

Köszi a tippet, jövő héten rendelem a könyvet az Ulpiustól.
süti beállítások módosítása