Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szellemek vadásznak Craigre

2009.06.24. 18:01 koimbra Szólj hozzá!

Jelenleg még nem tudni mikor fognak hozzá a következő James Bond kalandhoz, néhány rendező pletyka szinten szóba jött már, illetve a történet állítólag Afganisztánban fog játszódni mákültetvényekkel és drogbárókkal a középpontban. A forgatókönyvet Peter Morgan írja és Michael Sheen is benne lesz.

Daniel Craig tehát addig is szerepet vállalhat más alkotásokban is, valószínűleg választottja a Dream House pszichológia thriller lesz. A produkciót Jim Sheridan (Apám nevében) fogja dirigálni. Craig egy olyan fickót fog játszani, aki családjával egy csendes kisvárosba költözik, ám a nagy nyugalom nem tart sokáig, kiderül, hogy a házukban a korábban ott élő, meggyilkolt lakók kísértenek.

Sheridantől idén két alkotást is láthatunk, a Brothers háborús dráma már készen van, decemberben be is mutatják, a Black Mass krimi-drámán pedig éppen az utómunkálatokat végzik, ez is év végén lesz látható. Craig 2011-ben Steven Spielberg Tin-Tin filmjében fog feltűnni.

Címkék: miújság dream house

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr561206077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása