Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A világ, ahol nincs hazugság

2009.06.27. 19:15 koimbra 2 komment

Képzeljünk el egy világot, ahol nincs hazugság. Az emberek mindig az igazat mondják egymásnak, tehát fel se merül, hogy valaki valótlant állít. Ám a Ricky Gervais által alakított szereplő elkezd hazudni.

Játszik még benne Jennifer Garner, aki úgy tűnik a romantikus vígjátékok világában marad, pedig jó lenne tőle látni egy Alias szintű produkciót. Tinya Fey, Jonah Hill, Jason Bateman és Rob Lowe is feltűnik a The Invention of Lying-ban. A narrátor Patrick Stewart. Ricky Gervais nem csak a főszereplőt alakítja, hanem meg is rendezte a filmet, segítségére volt Matthew Robinson.

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr71212324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2009.06.27. 23:12:07

Kicsit OFF:
Nekem is jobban Jennifer Garner akciófilmes szerepei (még az Elektra is). Kár, hogy mostanában csak romantikus vígjátékokban játszik.

etxxhun 2009.06.30. 11:23:49

Ricky GERVAIS, ha végignézed a teasert, oda is ki van írva!
süti beállítások módosítása