Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hupikék törpikék mozifilm

2009.07.09. 18:44 koimbra 2 komment

Gyerekkorom egyik kedvelt rajzfilmsorozata a Hupikék törpikék volt, ha csak tehettem mindig követtem a kis "törp ördögök" kalandjait. Jordan Kerner hét éve próbál tető alá hozni egy olyan egészestés filmet, amiben láthatjuk Törpapát, Okoskát, Törperőst, Hókuszpókot és az egész bagázst. Tavaly nyáron jelentették be, hogy megszerezték a jogokat, a forgatókönyv megírását pedig J. David Stemre és David N. Weissre (Shrek 2) bízták, majd miután végeztek odaadták még Audrey Wellsnek (Az őserdő hőse), hogy pofozza ki. A filmet úgy képzelik el, mint a Roger nyúl a pácban vagy a Space Jam produkciókat, azaz az animációs figurák mellett élőszereplők is feltűnnének.

Úgy tűnt, hogy a rendezést Colin Brady vállalja, de ő hónapokkal ezelőtt visszaadta a lehetőségeket. Kerner pedig megtalálta az utódját, ahogy ő fogalmazott választottja egy brilliáns direktor: Raja Gosnell.

Gosnell korábban olyan műveket tett le az asztalra, mint pl. a Reszkessetek betörők 3, Gagyi mami 1-2 és a Scooby-Doo. Személy szerint már most kétségeim vannak a film minőségét illetően, a rendező legutóbbi filmjét, a Gazdátlanul Mexikóbant kb. 7 percig tudtam elviselni.

A Hupikék törpikéket 2010. december 17.-én küldik a mozikba.

Ez pedig a sorozat intrója


 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr771236446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elanor_ 2009.07.10. 09:46:55

az említett filmek tükrében a "brilliáns" jelző ugye csak irónia??? sőt, még annak is durva :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.07.10. 10:43:38

@Elanor_: sajnos a producer így fogalmazott: brilliant director
süti beállítások módosítása