Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Planet Hulk előzetes

2009.08.02. 04:54 koimbra Szólj hozzá!

Kb. másfél-két éve míg úgy nagyjából képben voltam a Marvel képregényekbeli nagyobb eseményekkel. Volt egy olyan sztori, hogy a Föld legnagyobb hősei eldöntik, hogy a Hulk közveszélyes, nem maradhat tovább a Földön, ezért egy ügyes csellel az űrben egy másik helyre sikerül küldeni. Egy új bolygóra kerül a nagy, böhöm zöldikét ahol aztán új kalandokba bonyolódik, rengeteg harcba keveredik, de végül ő lesz a bolygó ura és a szerelem is rátalál, de a hölgy elhalálozik és Hulk bosszút fogad. A World War Hulkban aztán a behemót visszatér a Földre és leveri az összes szuperhőst.

A Planet Hulk 2010 februárjában jelenik meg DVD-n. Az előzetest elnézve a történet követi a képregényben látott és olvasott dolgokat.

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr771282390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása