Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Milo Ventimiglia eljátssza az Oldboy egyik ismert jelenetét

2009.08.05. 10:48 koimbra 10 komment

Az Oldboyban volt egy olyan jelenet, amiben a főhős egy szűk folyosón több tucat embert lever. Ebben a videóban Milo Ventimiglia (Hősök) utánozza le ezt a néhány percet.  Ez az első dararbja annak a sorozatnak, amiben ismert színészek eljátszanak egy klasszikus filmből vett híres jelenetet.

Hamarosan érkezik majd a Kiképzés egyik szcénája, amiben Common és Christopher Mintz-Plasse alakítja a főszereplőket (Denzel Washington és Ethan Hawke voltak az eredetiben), majd Will Arnett is újrajátssza a Carrie egyik nevezetes jelenetét.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr121289978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elanor_ 2009.08.05. 15:04:34

ah, ezért kár volt. az eredeti zseniális, ezen csak röhögni tudok.
kíváncsi vagyok, ezt hány snittel vették fel, mert az eredeti attól legendás, hogy egyetlen vágás nélkül készült, ha jól tudom.

Vmn 2009.08.05. 16:39:44

Ez egyszeruen siralmas.

FayeFaye 2009.08.05. 16:51:25

Szerintem ezt csupan poennak szantak, es mersekelten vicces is, "raise your hand if you took bailout money and gave yourself a bonus". Es most kapjon be egy polipot.:)

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2009.08.05. 18:58:48

Nem tom, biztos bennem van a hiba, de ez épp olyan vicces, mint az eredeti. Én azt sem tudtam komolyan venni, ezt se. Távol-Keletről Kuroszava és néhány kínai nem kardozós, nem verekedős dráma kivételével nem tudok semmit komolyan venni. Viszont minden vicces...

doktor.dikhed 2009.08.06. 23:02:08

Elég gáz lett. Ez pont olyan jelenet, ami a kontextusból kiragadva keveset ér.

efes: benned lehet a hiba :P :) Az Oldboy egy zseni mesterműve.

Az Oldboy pont egy nem verekedő dráma, mert e jelenet ellenére, ez nem egy bunyós film.

Ha már bunyós film...érdemes megnézni a Crying Fistet. Az is dél-koreai és kenterbe veri a legtöbb bunyós mozit.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2009.08.07. 11:06:44

@doktor.dikhed: Nem osztom: Chan-wook Park nem zseni, hiszen rajongók -mint te is- rajonganak érte. Ő egy szimpla rétegfilmes-sztár. A zseniket onnan lehet felismerni, hogy sohasem érti meg őket kora, tehát rajongói sem lehetnek, így Park sem lehet zseni. Én nem vagyok rajongója, de nem is utálom: egyszerűen viccesnek tartom filmjeit, de pl. Kim Ki-duk első 10 filmje közül bármelyik lényegesen erősebb, mint az Oldboy, pl., ha már Dél-Korea. Ő sem zseni amúgy. Ázsiai filmben talán Ozu volt zseni, esetleg Kuroszava. (Mondjuk, hazájában Kim Ki-dukot is utálják, ellenben Európában komoly fesztiválsztár (volt) ő is, míg Park Ázsiában is komoly kultusznak örvend. De mondom, a népszerűség és a zsenialitás egymást kizáró dolgok. Az idő dönt arról, ki VOLT zseni.

Elanor_ 2009.08.07. 14:45:18

@efes: te mondod meg, hogy ki lehet zseni? mégpedig egy ilyen elavult és értelmezhetetlen klisé alapján? LOL
lehet, h sokszáz vagy ezer éve valóban meg nem értettség övezte a zseniket, mert túlontúl kilógtak a sorból rendkívüli intellektus/muzikalitás/vizualitás vagy más adottság miatt, de manapság, a globalizált világban nem kell senkinek egy szörnyen kicsi környezetben megtűrtként élnie, hanem ezer meg ezer fóruma lehet a "megnyilatkozásra" és sok-sok követőt, értő közönséget talál(hat).

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2009.08.07. 18:11:03

@Elanor_: Én hát, ki más? :) De félre a spongyával, mégis, miben újított olyan óriásit Park, hogy ennyire fekve szartok tőle? Miben oly zseniális? Szvsz semmi mást nem csinál, csak szublimál, sűrít és sarkít már meglévő és már agyonjátszott paneleket. Ez azért semmi esetre sem egy zseni világmegváltó műve, legfeljebb egy ügyes hullámlovasé. De lelkesedjetek csak, főleg, hogy én is szeretem az ilyet, csak éppen nem szarok tőle fekve. Mindent a maga helyén.

De az, hogy mindenki mindenkit lezseniz manapság, aki egy picit is másmilyen mer lenni, mint a nagy átlag, ráadásul épp ilyen faszkalap globális érvekre hivatkozva, az semmi mást nem jelent, mint a zseni 'kategória' elértéktelenedését.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2009.08.07. 18:12:26

@Elanor_: Olyan ez, mint ma már gyakorlatilag mindenki sztár. Mindenki zseni. Ok. Akkor Park is az. :)

Elanor_ 2009.08.07. 21:06:21

@efes: jaja, maradjunk csak ennyiben. :)de felőlem aztán keseregj csak nyugodtan, miközben téged meg ez a faszkalapozós-fekveszarós stílus értéktelenít el totálisan (ha már a végleteknél tartunk).
süti beállítások módosítása