Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kathryn Bigelow akció-kalandfilmet készít

2009.08.10. 17:51 koimbra Szólj hozzá!

Kathryn Bigelow és Mark Boal újra egyesítik erejüket a The Hurt Locker után és közösen hozzák tető alá a Triple Frontier akció-kalandfilmet. A produceri teendőket Charles Roven (A sötét lovag), Alex Gartner és Steven Alexander vállalták el. Bigelow és Boal közösen ötlötték ki a film történetét, amiből még nem sokat árultak el, csak annyit tudni, hogy a Paraguay, Argentina és Brazília hátarai körül zajlik majd a cselekmény, ahol az Igazu és a Parana folyók összefutnak. Ezt a helyet a hatóságok nehezen tudják ellenőrizni, így kiváló teret biztosít a bűnözőknek.
 
Bigelow két klasszikust is letett anno az asztalra, mindkettőt James Cameronnak köszönheti. A Holtpont esetében eredetileg Ridley Scott volt a kinézett rendező, majd később jött a képbe Bigelow, aki éppen összeházasodott a film producerével, Cameronnal. Nem tartott sokáig a dolog, két év múlva el is váltak, de 1995-ben ő készíthette el a Strange Days - A halál napját, amit Cameron írt és producerként pedig a filmet felügyelte. 2002-ben az Atomcsapdával nagyot hasalt, azóta nem láthattunk tőle mozifilmet, a The Hurt Lockert készítette legutóbb, amit szerintem csak dvd-n fog látni a magyar közönség.
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr31300909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása