Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Colin Farrell tündérmesében

2009.08.11. 14:07 koimbra Szólj hozzá!

Ondine: vízi elementál, vízi nimfa vagy vízi szellem. Nagyon szép hangjuk van, amit gyakran hallani lehet, ha vízre merészkedik az ember. Egy német mesében gyönyörű, hallhatatlan lényként írják körül, aki ha szerelmes lesz egy halandóba és gyereket szül neki, akkor maga is halandóvá válik.

Hogy miért is írtam le ezt? Nos jön az Ondine film és fogalmam sem volt mit is jelenthet ez a szó, ezért utánanéztem. A főszerepben Colin Farrellt láthatjuk, míg a női vonalat a lengyel Alicja Bachleda erősíti. Neil Jordan dirigálta a produkciót, a történetben egy ír halász, Syracuse (Farrell) hálójában fennakad egy szépséges és rejtélyes nő (Bachleda). A halász lánya Annie úgy hiszi, hogy ez nő egy mágikus teremtmény. Syracuse reménytelenül bele is zúg a hölgyeménybe.

Tisztára, mint egy tündérmese sztorija, de mint tudjuk a ezekben a történetekben előbb-utóbb eljön a gonosz is, a világosságból sötét lesz.

Címkék: képben ondine

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr111302777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása