Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Robin Williams megakadályozna egy esküvőt

2009.08.28. 16:02 koimbra Szólj hozzá!

Robin Williams szerintem teljesen eltűnt az élvonalból, egy ideje már beéri mellékszerepekkel (Éjszaka a múzeumban) és rajzfilmekhez adja a hangját (Robotok), a 2007-ben látott Nászfrász pedig egyszerűen borzalmas volt, a Rumlis vakációt pedig be se mutatták itthon a mozik. Utoljára talán a Sötétkamra és az Álmatlanság volt az, ami igazán jó volt, arra pedig már nem is merek gondolni, hogy mikor volt utoljára olyan film, amelyben ő volt a főszereplő, én pedig felhőtlenül szórakoztam rajta.

Na de talán majd idén, érkezik majd a World's Greatest Dad (hoppá, imdb 7,8) és az Old Dogs, ezekkel talán újra tömegeket tud megnevettetni. A színész leszerződött a Wedding Banned romantikus vígjátékra. Williams és volt felesége az esküvője napján elrabolják a lányukat,  hogy ne tudja elkövetni azt a hibát, amit ők maguk tettek anno. Miközben a zsarukat és a dühös vőlegényt próbálják elkerülni a páros között újra fellobban a láng. A Wedding Banned forgatásának a kezdete még nem ismert.

Jack Amiel és Michael Begler nevéhez fűződik a forgatókönyv, az úriembereknek közük volt a Kisanyám, avagy mostantól minden más és az Összekutyulva vígjátékokhoz.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr501344421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása