Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Alakul az Anyák napja

2009.09.01. 11:05 koimbra 3 komment

Darren Lynn Bousman (Repo! The Genetic Opera) rendezi a Mother's Day klasszikus horror remake-jét. Scott Milam írta a forgatókönyvet, kinek ez volt az első ilyen megmérettetése. Rebecca De Mornay szerződött le filmhez, a színészek között már megtalálható Jamie King, Shawn Ashmore, Briana Evigan és Deborah Ann Woll neve.

A sztori egy bűnöző családról szól, vezetőjük a szadista anyuka (De Mornay), aki visszatér korábbi otthonába, ám annak már vannak új lakói. Ezt nem hagyhatja szó nélkül, ezért hozzáfog terrorizálni a ház új tulajdonosát és annak vendégeit. Jövő év áprilisában mutatják be a remake-et

De Mornay-nek már van tapasztalata a zakkant anyuka szerep terén, a színésznő a A kéz, amely a bölcsőt ringatja thrillerben nagyot alakított.

Az eredeti film előzetese

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr61352537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.09.01. 16:16:25

Ezt nem hiszem el... Mondja már valaki, hogy nem igaz!!! Ez lenne a készülő filmben az egyik legkedvesebb színésznőm, Rebbecca de Mornay??? stopannoyingme.files.wordpress.com/2008/12/rebecca2.jpg

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.09.01. 17:51:38

@Coco Binky: Ez az eredeti film előzetese, az az öreg néne pedig nem De Mornay:)

2009.09.01. 21:03:12

@koimbra: Ezer köszönet a válaszért! Ezek után már nyugodt lesz az éjszakám, nem gyötörnek majd a lidérces álmok! :)))
süti beállítások módosítása