Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kép A gazdatest 2-ből

2009.09.01. 21:25 koimbra 3 komment

Még tavaly volt arról szó, hogy elkészítik A gazdatest második részét, a koreaiak a kínaiakkal közösen hozzák tető alá a produkciót és Ning Hao lesz a rendezője. A folytatás előzményfilm lesz, azaz prequel. Ebben több szörny is látható lesz, a képen látható lény Szöül utcáin fog randalírozni. 2003-ban indulatak meg a Lee Myung-Bak polgármerster kezdeményézesére azok a munkálatok, amely keretein belül a az 1968-ban lezárt Cheonggyechon folyót újra megnyitották és a felé épült autópályát lebontották, a cél az volt, hogy a folyó rehabilitációja javíthat valamelyest a városlakók életminőségén és a levegőszennyezettség is csökkenhet. Csakhogy a folyóban éldegélő lények nem örülnek igazán annak, hogy beavatkoznak az életükbe és nem is nézik jó szemmel a közeli építkezéseket, szóval szépen előjönnek törnek-zúznak, felfalnak ezt-azt.

A képen látható szörny még csak egy CGI  tesz, a végső verziójára még várni kell, de akinek jó a fantáziája, az el tudja képzelni, hogyan fog festeni majd a filmben.

Címkék: képben host 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr961353952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tipca 2009.09.01. 21:47:17

Elég felemás élményt nyújtott ez a film. (Mármint az első rész.) Tetszett, tetszett, de végig nem tudtam eldönteni, hogy ez most vígjáték akar-e lenni, thriller/horror, vagy dráma. Akár keverék is lehetne, azzal sincs gond, de ez még ahhoz is túlságosan darabos volt. Azért ez a fenti kép elég fura. :D Még jó, hogy csak teszt.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.09.01. 21:51:27

@Tipca: Szerintem az első rész nagyon rossz lett, én nem tudtam élvezni.

ghavin 2009.09.02. 18:40:37

@koimbra: Nem egy tipikus popcorn-mozi, talán azért, amúgy egy zseniális film. ó

Tipca: ha minden áron be kell sorolnod egy filmet valamilyen műfaj korlátai közé annak érdekében, hogy feldolgozd, akkor talán a szatírához áll a legközelebb.
süti beállítások módosítása