Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még egy Villámtolvaj teaser

2009.09.18. 09:42 koimbra Szólj hozzá!

A Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief fantasy film Rick Riordan A villámtolvaj regénye alapján készül, a produkciót Chris Columbus (Reszkessetek betörők) rendezi. Percy Jackson egy átlagos tini, aki azonban egy nap rájön, hogy Poszeidón leszármazottja. Zeusz villáma eltűnik és a srácra hárul a feladat, hogy meglelje, különben háború tör ki az olümposzi istenek között.

Zeuszt Sean Bean játssza, Erica Cerra pedig Hérát alakítja, Kevin McKidd pedig Poszeidón lesz, Pierce Brosnan egy kentaurt formál meg, Steve Coogan Hádészt testesíti meg. Serinda Swannak adták Afrodité, Stefanie von Pfetten-nak pedig Demeter szerepét, Uma Thruman pedig Medusa lesz, Rosario Dawson pedig Perszephonét játssza.

Címkék: teaser percy jackson

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr621390091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása