Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jönnek az Űrgárdisták

2009.09.28. 18:12 koimbra Szólj hozzá!

A Gamestar oldalán olvastam, hogy CGI filmet készítenek a Warhammer 40K alapján. Erről a sci-fi univerzumról a wikipedián olvashatsz bővebben. Az alkotás azonban nem a mozik számára készül, bizonyára megrettentek a mostanába látott sci-fi animációs filmek bukásától. Az Ultramarines: The Movie csak DVD-n lesz elérhető. A Games Workshop a Bionicle animációs filmeket is készítő Codex Picturesre bízta meg azzal, hogy hozza össze a CGI produkciót. Jelenleg még egyetlen videó vagy kép sem áll rendelkezésre, de még egy történetmorzsával sem tudok szolgálni, mindenesetre aki ismeri ezt a világot, az el tudja képzelni mit fog majd látni végül.  A Gamestar szerint valami olyasmire van kilátás, mint amilyenek a Dawn of War játékban látott kisfilmek is voltak.

A hivalatos honlap itt nézhető meg. A hardwired úgy véli a név alapján, hogy a film minden bizonnyal az Istencsászár egyik fia, Roboute Guillima által irányított XIII. Űrgárdista Légióra és annak ténykedéseire összpontosít

Címkék: warhammer miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr31413345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása