Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

George Clooney a bérgyilkos

2009.09.29. 11:36 koimbra 1 komment

Be van tervezve már jó ideje Martin Booth regényének, az A Very Private Gentlemannek a filmváltozata, a forgatás pedig végre elkezdődhet a héten Olaszországban. A The American címre keresztelt produkció rendezője Anton Corbijn (Control) lesz.

A történet főhőse egy magányos bérgyilkos. Jack (Clooney) a szakma egyik legjobbja, azonban Svédországban az egyik meló túl nehéz falatnak bizonyul számára.  Jack ezután elhatározza, hogy a következő lesz az utolsó,  de előtte Olaszországban egy helyi kisvárosban húzza meg magát,  ahol a helyi papnak gyónja meg bűneit és végül összbarátkozi vele, no meg beleszeret Claraba, a helyi prostiba.

Theka Reuten (Erőszakik) játssza azt a nőt, aki megbízza Clooneyt, Benedetto atyát az olasz veterán színész Paolo Bonacello alakítja, Violante Placido pedig azt a nőt formálja meg, akibe a bérgyilkos belepistul.

Címkék: miújság könyvből film the american

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr701415184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2009.09.29. 13:33:36

eddig kicsit olyan mit az otthon véres otthon. :D
süti beállítások módosítása