Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Crazies trailer

2009.10.02. 09:42 koimbra 4 komment

Nem mondom hogy el vagyunk hanyagolva a zombis filmekkel, de azt nyugodtan kijelenthetem, hogy jó élőhalottakkal teli alkotásokkal nem nagyon jelentkeztek mostanában. Jövő héten jön a Zombieland, de az a poénra megy rá inkább. Jó kis ijesztegetős, félelmetes, zombulós filmre vágyom, mely produkció adhatna ezt meg nekem? Talán a The Crazies? A trailer alapján azt mondanám...talán.  A producerek között ott van Goerge A. Romero, aki az eredeti verziót letette anno az asztalra, konkrétan örülök, hogy az öreg úgy döntött nem ő akarja megrendezni a remake-et. Viszont helyette Breck Eisner készítette el a filmet, aki Clive Cussler regényéből egy igen gyenge mozis verziót tudott csak összehozni, a Gondolatbűnök meg konkrétan bűn rossz volt.

A The Crazies-ban egy kisvárosban megfertőződnek az emberek, aminek hatására zombivá válnak. Megjelenik a hadsereg is, néhány túlélő pedig megpróbálja elhagyni a várost, ám ez nem olyan egyszerű.

 

 

 

 

 

 

 

 
Címkék: trailer the crazies

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr321422283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sélli_ 2009.10.02. 13:33:28

Jó lesz ez!!! Bemutató kb mikor lesz?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.10.02. 13:44:27

@sélli_: Február 26-án mutatják be Amerikában. Magyar bemutatóról nincs hír

Alex Mahone 2009.10.03. 20:15:24

Hangulatos, bár egészen eddig nem hittem, hogy van trailer amihez nem passzol a Mad World...
süti beállítások módosítása