Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Reynolds kiszabadítja az Elnököt

2009.10.07. 10:42 koimbra 1 komment

A DreamWorks stúdió készíti el a Motorcade akciófilmet, melyet Jon Cassar, a 24 sorozat producere és rendezője fog dirigálni. A mostanában eléggé felkapott Ryan Reynolds lesz a főhős.

A sztori középpontjában egy lefokozott titkosszolgálati ügynök áll, aki szemtanúja lesz, ahogyan az Elnököt elrabolják New Yorkban. Valószínű, hogy Reynolds egyszemélyes hadseregként fogja kiszabadítani az USA első emberét. A forgatókönyvet Hans Bauer és Craig Mitchell írták, amit most Billy Ray fog átdolgozni. A stúdió úgy tervezi, hogy 2010 nyár végén vagy ősz elején el tudja kezdeni a forgatást.

Reynolds legközelebb a Buried thrillerben lesz látható, amelyet egy egyszemélyes one man show-ként jellemeztek. A színész szerepe szerint egy alkalommal koporsóban ébred és nincs nála más, csak egy telefon és egy öngyújtó.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr171433605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Francis W. Scott 2009.10.07. 13:32:05

Azért elég szépen kigyúrta magát a buliszervizes srác. :)
süti beállítások módosítása