Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Did You Hear About the Morgans? poszter

2009.10.15. 21:29 koimbra 3 komment

Hugh Grant és Sarah Jessica Parker egy házaspárt alakít, akik éppenséggel a film elején nem kedvelik igazán egymást. Mikor tanúi lesznek egy gyilkosságnak, egy tanúvédelmi programnak köszönhetően egy wyoming-i kisvárosba kerülnek, ahol újra rájönnek arra, hogy mennyire szeretik egymást. Grant valószínűleg ismét beveti a sűrű pislogását, úgyis e miatt kedvelik őt sokan. Sam Elliott, Mary Steenburgen, Elisabeth Moss, Michael Kelly és Wilford Brimley tűnik fel a mellékszerepekben.

December 18-án küldik a mozikba a produkciót, előzetes erre nézhető meg.. Kérdem én, hülyék ezek? Mennyi esélyük van az Avatar ellen, amit szintén ekkor mutatnak be?

 

 

Címkék: poszter did you hear about the morgans

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr301452793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

exilis 2009.10.15. 21:50:29

Nincs ebben semmi. Ha a pár hölgyfele inkább romantikázna kék lények helyett, akkor erre fog beülni. Ez akár még jó taktika is lehet :)

nyuszisz 2009.10.15. 21:53:15

Mindig kell valami romantikusnak is futnia a mozikban.

Drakeamarth 2009.10.16. 18:43:36

Azért az Avata sem fog olyan távol állni a romantikától...
süti beállítások módosítása