Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jessica Biel a Szupercsapat filmről beszél röviden

2009.10.19. 14:19 koimbra 3 komment

Az MTV készített egy interjút Jessica Biel-lel és a Szupercsapat filmről is kérdezték. Biel azon kívül, hogy az egész játékidő alatt a csapat után fog loholni a csapatával, elárulta, hogy kevésbé lesz "meleg" (aki nézte a sorozatot, mondja már meg, hogy tényleg voltak benne ilyen dolgok?), lesz benne akció, küzdelem és sok-sok poén. Egyébként a másfél percet elnézve olyan, mintha Bielt nem okosították volna ki a készítők és úgy beszél, mintha pont akkor került volna be a filmbe és mintha nem lenne tisztában vele, hogy miről is beszél épp. Ti is így látjátok? (A videó sajnos ismét egy reklámmal indul.)

Címkék: miújság szupercsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr371460425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jimbo1000 2009.10.19. 22:40:33

én eleve úgy emlékszem, hogy a szupercsapatot egy idősebb tábornok úr üldözte
csajra pedig egy segítőre emlékszem, aki riporter vagy ehhez hasonló volt.

chuck-d 2009.10.21. 00:06:18

interjú fordításához az ilyen angol-magyar hülyeségek felejtősek, az élőbeszédben használt szavak egy jó része nincs benne, vagy rosszabb esetben nem úgy. mint most is, és filmekkel kapcsolatban gyakran összefuthatsz vele, nem árt nem melegnek fordítani, azt egy polkorrekt jenki amúgy sem mondaná csak így.
www.urbandictionary.com/define.php?term=campy
szándékosan felnagyít egy-egy műfajra jellemző klisét a filmben, komolytalanná válik, ilyen kikacsintós alapon. legyen stilizált film, jobb most nem jut eszembe, de jól emlékszel, az eredeti sorozatban sem léptek túl a barátságon ;)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.10.21. 09:54:12

@chuck-d: Köszi, én a sztakit szoktam használni, de a campy=meleg olyan hülyeségnek tűnt
süti beállítások módosítása