Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A távol-keleti szekció

2009.10.19. 16:34 koimbra Szólj hozzá!

David Carradine ugyan már elhunyt, de 6 olyan film is utómunkálatok alatt van, amiben szerepel és kettő vár bemutatásra, egyet pedig még forgatnak. A True Legend wuxia filmen is most végzik az utolsó simításokat, Carradine mellett még Cung Le, Michelle Yeoh és Jay Chou is játszik. A rendező Yuen Woo-ping volt, aki anno a Részeges karatemestert is készítette. A történet főhőse egy Su Qi-Er nevű ember, aki a film elején még nagy gazdagságban él a Qing dinasztia idejében, de egy összeesküvés miatt az utcára kerül, de aztán alkalma nyílik a bosszúra.

A távol-keleti filmek rajongóinak szerintem felesleges bemutatni Donnie Yent, az ő főszereplésével készült a 14 Blades. Talán még néhány emlékezhetnek rá az Yip Manből. 

A Ming dinasztia alatt hozták létre Császári testőrséget, amely egy elit osztag volt, tagjait az utcán begyűjtött árvákból képezték ki halálos bérgyilkosokká. A testőrők mesterei voltak a 14 Blades elnevezésű technikának (5 a gyilkolásra, 8 a kínzásra, egy pedig az öngyilkosságra, ha a küldetésben kudarcot vallott az illető). Ezek az emberek a törvény felett álltak, joguk volt bárkit megölni, csak a Császár rendelkezhetett velük.

A Pang tesók ezúttal egy harcművész fantasy filmet készítettek, a trailert elnézve alaposan megspékelték CGI-vel a produkciót. A történet szerint Szél és Felhő szembeszáll egy japán hadvezérrel, aki meg akarja hódítani Kínát. A Storm Warriors az első olyan kínai alkotás, melyet kék háttér előtt vettek fel,  a rendezők ugyanis a 300-hoz hasonló kinézetet szerettek volna létrehozni.

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr891460974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása