Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kruger és Jones is benne lesz az Unknown White Male-ben

2009.10.26. 10:27 koimbra Szólj hozzá!

Diane Kruger és January Jones (a képen) leszerződött Liam Neeson mellé az Unknown White Male thrillerbe. Neeson egy doktort fog játszani, aki Berlinbe utazik, hogy részt vegyen egy orvosi konferencián, de autóbalesetet szenved és kómába esik. Mikor magához tér kénytelen rádöbbenni, hogy a felesége nem ismeri fel őt és ráadásul egy olyan férfivel él, aki felvette a személyazonosságát. A férfi kétségbeesetten próbálja bizonyítani igazát, de senki nem hisz neki (szerintem talán egy plasztikai műtét miatt).

Jones alakítja a feleséget, Kruger pedig egy berlini taxisofőrt fog játszani, aki hajlandó Neesonnak segíteni. Jaume Coller-Serra rendezi (Az árva) a filmet, a forgatókönyvet Oliver Butcher, Stephen Cornwell és Karl Gajdusek írta. Januárban indul a forgatás Berlinben.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr371475598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása