Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A női Indiana Jones

2009.10.27. 12:07 koimbra 4 komment

Írtam már néhányszor a blogon, hogy Luc Besson anno azt mondta össz-vissz 10 filmet fog rendezni, se többet, se kevesebbet. Aztán mikor bemutatták az Arthur és a villangókat már arról beszélt, hogy ebből trilógiát tervez és a maradék kettőt is ő maga fogja rendezni. Úgy véle ezzel nem lépi túl a beígért tíz filmet, mivel a trilógia egy kalap alá vonható. Azonban Besson jelenleg a The Extraordinary Adventures of Adele Blanc-Sec kalandfilmet forgatja, tehát magasról tesz a régi kijelentésére.  Én ezt azért nem bánom, mert Besson eddigi rendezései egy kivételével mind tetszettek.

A produkció Jacques Tardi képregényein alapszik és Besson azt tervezi, hogy trilógia lesz Adèle Blanc-Sec kalandjaiból. Louise Bourgoin (a képen) játssza a főszerepet. A történet az 1900-as évek elején játszódik, a főhős pedig egy riporternő, aki különféle kalandokba keveredik, összetűzésbe kerül múmiákkal, szörnyekkel, dinoszauruszokkal és őrült tudósokkal. Besson úgy írta körül a filmet, mint az Indiana Jones és az Amelie csodálatos élete keveréke.

Alább a teaser posztert láthatjátok, sajnos még csak ilyen kicsiben

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr501478583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geomayler 2009.10.27. 17:24:44

"Indiana Jones és az Amelie csodálatos élete keveréke" ez nekem jól hangzik.

Elanor_ 2009.10.27. 17:46:05

jujj, ez nagyon tetszik :) \o/

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.10.28. 09:51:44

@Krizzta: Jeanne d'Arc - Az Orléans-i szűz, ez nekem nem tetszett
süti beállítások módosítása