Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Van már rendezője a Rövidzárlat remake-nek

2009.10.27. 10:30 koimbra 2 komment

Steve Carr rendezheti a Rövidzárlat újragondolt változatát. Nevéhez olyan filmek fűződnek, mint pl. az Oviapu, Újra a pályán vagy A pláza ásza. Tehát semmi jóra ne számítsunk.

Másfél évvel ezelőtt jelentette be a Dimension Film, hogy újraforgatják az 1986-os Rövidzárlatot. Ebben a hadsereg egyik robotjába villám csap, aminek hatására a gép feléled, megszökik, majd találkozik egy nővel, akivel összehaverkodik.  A bejelentéskor azt mondták, hogy S.S. Wilson és Brent Maddock, az eredeti film íróira bízták a forgatókönyvet, idén júniusban viszont már Dan Milano munkálkodhatott a szkripten.

A készítők azt mondják próbálnak hűek maradni az eredeti változathoz, a robot kinézete nem fog változni, csak egy kicsit modernizálják a 21. század követelményeinek megfelelően.

Címkék: remake rövidzárlat miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr361478258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2009.10.27. 21:31:32

a pláza ászás rendező... jajj ne. akkor gyerekkorom egyik kedvence gyalázás lesz :(

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.10.27. 21:36:00

@a8zoli: Egyetértek.3
A Rövidzárlat 2 még megvan valahol videókazin:)
süti beállítások módosítása