Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Calvin Klein 2

2009.10.29. 20:52 Miecs 4 komment

Calvin Klein: Férfiak

 

Férfiak részéről Mark Wahlberget használta fel Calvin Klein mint férfi reklámarc.

Miért is szeretjük Mark-ot?

            Önmagáért… pontosabban én a Boogie Nights-ért. Mark Walhberg 1990es évek elején próbálkozott Marky Mark néven a rapzenével is. Így ismerte meg először a nagyérdemű. Hiszen nem más a bátyja mint Donnie Walhberg a New Kids on the Block fiúcsapat egyik tagja, aminek Mark is tagja volt, de hamarabb kiszállt minthogy a csapat befutott. Fiatalon veszélyes volt önmagára és másokra is (drog problémák, rassziszmus, bűnözés). 1993ban kezdődött el színészi karrierje, de csak 2000es évek elejére kapott nagyobb szerepeket ( pl. Boogie Nights, Sivatagi cápák, Viharzóna). Az Ocean’s Eleven-ben is kaphatott volna szerepet, de végül Matt Damon-nak adták. Viszont 2008-ban belebújhatott egy számítógépes játék főhősének bőrébe: ő alakította Max Payne-t a Max Payne – Egyszemélyes háború címmel vászonra került játékban. Felesége modell.

 

Marky Mark és CK:

            Kidolgozott felsőteste segítette hozzá, hogy alsóneműket reklámozhasson a Calvin Klein-nél. Azt hiszem a kisfilm magért beszél.

 

A Divatblogok Éjszakája teljes programja itt található

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr401484278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2009.10.29. 20:53:50

Wííííí, akkoriban (mikor még fiatal voltam) ez a poszter ékeskedett a szobámban. :D

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2009.10.30. 06:47:12

Marky Mark fan voltam én is:D
talán még most is;P

Miecs 2009.10.30. 07:28:51

Én a Boogie Nights-ban jöttem rá h Mark Wahlberg fan vagyok:D lényegében az közvetlenül a Marky Mark időszak után volt.... de ebben a pasiban van valami, de nagyon.....

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2009.10.30. 12:15:02

@Miecs: én thriller-imádó vagyok, volt egy Freak című filmje '96-ban, Reese 'hegyesáll' Witherspoon-nal, lehet, hogy az B kat volt, de nekem tetszett.Láttad?:)
süti beállítások módosítása