Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Marvel képregényrajzolójának thrillere

2009.11.13. 14:57 koimbra 3 komment

Kaare Andrews a Marvel képregénykiadónál rajzolóként dolgozgat, időnként letesz az asztalra néhány rövidfilmet is, de most elérkezett az ő nagy pillanata is, ledirigálta első nagyobb hangvételű alkotását,  az Altitude  horror-thrillert.

Négy fiatal  (plusz a pilóta) "sétarepülésre" indul, ám csöppet eltévednek és a műszerek is meggajdulnak és ennek tetejébe még úgy tűnik, hogy nincsenek egyedül. Remélhetőleg Andrews meg tudja teremteni a feszültséget, mert csak így sikerülhet élvezhetőve tennie filmjét, egyébként meg mehet a szemétbe a többi tini horror közé.

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr111522623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tipca 2009.11.13. 15:35:38

Naná, hogy nincsenek egyedül ők négyen, mivel öten vannak a repülőben. :P (Vagy a pilótacsaj nem számít bele a négy fiatalba?)
Viszont kicsit furán hat az, hogy ilyen kicsi gépben játszódjon az egész. (Arról már nem is beszélve, hogy vihar közepén kint járkálnak a szárnyon??? mi a fene?) Viszont ezt leszámítva (vagy talán épp ezért) érdekesnek tűnik.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.11.13. 15:38:30

@Tipca: Oh, de:) Mivel képregényes alakról van szó, úgy gondolom ennyi belefér, hogy ott járkáljanak:)

Nostro · http://www.flickr.com/photos/terraflex/ 2009.11.13. 18:06:16

A trailer maga eléggénagyon szokványos, de ha az egész film azon a kis repülőn játszódik, akkor az bizony csak jó lehet. A szemrevaló pilótacsaj pedig bónuszpont.
süti beállítások módosítása