Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

DVD-re érkezik a Halálfutam folytatása

2009.11.13. 11:32 koimbra 1 komment

Augusztusban az Impact Pictures elgondolkodott azon, hogy folytatást készítene a Halálfutamból, akkor már azt mondták, hogy előzményfilmet szeretnének a fejesek összehozni. Felkérték Tony Giglio-t a szkript megírására, aki papírra vetette a fejéből kipattant ötleteket, majd leadta a stúdiónak, ott elolvasták és teljesen meg voltak elégedve azzal, ma pedig zöld utat is adtak a prequelnek.

A Halálfutam 2 egyenesen DVD-re megy és a forgatás akkor fog indulni, mikor Paul W.S. Anderson (az első rész rendezője) végzett a Resident Evil: Afterlife-fal, ahol Giglio second unit directorként tevékenykedik. Az már biztos, hogy nem Giglio fogja rendezni a filmet.

A forgatókönyvet Frankenstein karakterét állítja a középpontba, akit az 1975-ös filmben David Carradine alakított, míg a remake-ben a színész kölcsönözte a hangját a figurának.

45 millió dollárba került a Halálfutam, Amerikában 36 milliót kapart össze, világszerte összesen 75 millió dollárt hozott.

Címkék: miújság prequel death race

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr431522128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2009.11.13. 21:25:43

nemtudom mért fikázzák ennyire , sztem mint autós film maximálissan megállta a helyét. (magyar szinkronnal felejtős , angol az igazi) ha eleve DVD-re jön egy folytatás az semmi jót nem jelent (ace ventura 3 :S ) ugyhogy már előre lehet sejteni nem hogy B de még D kat film se lesz az ilyen :(
süti beállítások módosítása