Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rambo mégis közönséges gonoszokat fog leverni

2009.11.13. 09:59 koimbra 8 komment

Még szeptember közepén lehetett arról olvasni, hogy a Rambo ötödik részében szuperkatonák létrehozásán fog fáradozni a kormány, ám nem megy minden a terv szerint és néhány gyilkológép megszökik, a főhősnek meg néhány kommandóssal le kell vadásznia őket. Tegnap este viszont néhány oldal már lehozta, hogy a StalloneZone kapott egy e-mailt Slytól, amiben azt írja, hogy megváltozott a sztori, eltelt jó néhány óra, senki nem cáfolta meg, szóval megosztom Veletek mi volt a mail tartalma.
 
 From Sly

    Hi Craig,

    This is from Sly to your followers:

    To all the loyal SZoners out there,

    I’m letting you know that Rambo has changed course and the story about hunting the man/beast will be done using another character in the lead. RAMBO himself will be heading over the border to a violent city where many young women have vanished .

    There will be blood.

    Best,
    Sly Stallone
 

Ebből kiderül, hogy Stallone az ötödik felvonásban hagyja a fenébe az eredeti elképzelést és e helyett Rambo egy határmenti erőszakos városkában fog ténykedni, ahol sok fiatal nő tűnt el. Ez nagyjából megegyezik azzal a sztorival, amit legelőször hallhattunk.

De azért ez a szuperkatonás dolog sem fog veszendőbe menni, meg fogja valósítani idővel, de egy teljesen más karaktert fog a film középpontjába állítani. Csak remélni tudom, hogy nem fog viccesen kinézni a főszerepben, hiszen előtte le kell tudnia a Rambo V-öt, a Rocky következő részét, majd jön a erődben-dzsungelben való vadászat...bírni fogja a tempót?

Címkék: rambo miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr581521942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2009.11.13. 10:54:47

Hál' Isten hagyták azt a nevetséges sztorit a fenébe...

freddyD 2009.11.13. 11:06:47

Csak legyen olyan jó, mint az előző rész. Az nagyon állat volt

duckit · http://gonduzo.blog.hu/ 2009.11.13. 13:21:20

RAMBO mindent BÍR! Még a Predatorokat is legyőzné!

a8zoli 2009.11.13. 21:27:01

nem kell ilyen nem ide illő stroy-t berakni. az a legenda megszégyenítése lenne.

Dejdő 2009.11.13. 23:17:16

Stallonén nőttem fel! És olyna érzésem van hoyg ez a Rambo már nem az a Rambo lesz! Egy másik oldalon olvastam Stallone akar folytatásokat előző "nagy" filmjeiből! Hát nem is tudom!
-Tango és Cash 2 (Kurt Russelre ráférne egy "comeback":D)
-Bérgyilkosok 2 (Újabb ifjú "Titán" bukkana fel,de SLy elintézi:D
-A pusztító (Valaki emlegette ott ahol olvastam hoyg "Csakis Sandrával" Ez így van,Sandra Bullockal igazán ütne)
-Cliffhanger 2-(Ezt "állítólag" fontolgatja,pedig nagyon nem kéne!
-Túl a csúcson 2 ( Ismét "visszavonulhatna" az öreg kamionos:D
-Kobra 2 (Erre jöhetne bármely csihi puhi bimm bumm:D)
-Oscar 2 (Nagypapaként mit alakítana és még csettingetne hoyg Frankó Provolóne:D és már unokák lennének de ismét pörgős napja lenne:D
Na asszem ennyi!

Wii1.0 2009.11.14. 13:16:47

Na ennek én is örülök. A Rambó filmek pont azért tetszettek, mert "földhöz ragadtak". Nagyon rossz lett volna ez a szuperkatonás sztori. Szuperkatona persze... aztán jött volna a wookie nyílpuska meg a műholdas lézerfegyver.

Rolee83 2009.11.14. 13:34:44

duckit

Nem is rossz ötlet! Megnéznék egy Rambo vs Predators filmet, de csakis ha egy dzsungelban lenne a darálás! :P

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.11.14. 13:42:02

@Rolee83: Elképzelhető, hogy a Rambo után azt a dzsungeles szuperkatonás-szörnyes dolgot veszi elő, úgyse küzdött még a vadonban bestiák ellen, Schwarzeneggernek megvolt, de neki nem, szóval lehet úgy van vele muszáj egy ilyet csinálnia.
süti beállítások módosítása