Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Betekintés a Pandora bolygó mögé

2009.11.16. 21:26 koimbra 3 komment

Három és fél perces színfalak mögötti videót láthattok az Avatar filmhez kapcsolódóan, beszélnek a szereplők, a készítők, közben pedig bevágnak a filmből is néhány rövidke jelenetet. Ide kattintva pedig egy új jelenetet nézhettek meg.

Időközben kiderült, hogy a brit énekesnőt, Leona Lewis-t fogjuk hallani a The End felirat után. Már felvették az I See You számot, James Horner és Simon Franglennel dolgozott együtt Lewis-zal a dalon. Érdekességképpen elmondom, hogy Horner és Frangler állt a Titanic-os My Heart Will Go On szám mögött is anno. Klip még nem készült az I See You-ból, de alább meghallgathatjátok az énekesnő eddigi legnagyobb sikerét.

Címkék: avatar

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr111530407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

duckit · http://gonduzo.blog.hu/ 2009.11.16. 21:34:18

Azt gondolom, már a nem kéne többet megnéznem előzetesekből, interjúkból, képekből. (de nem bírom ki)
Már nagyon várom.

Drakeamarth 2009.11.16. 22:21:16

Én szerencsére a teaser óta egy képkockát nem néztem meg a filmből, hajjaj, micsoda élmény vár majd egy hónap múlva IMAX 3D-ben :D

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.11.17. 09:35:30

@Drakeamarth: Szerintem ebből a három órás filmből nem került ki annyi anyag, hogy rontsa a filmélményt:) Egyébként úgy gondolom, hogy másfél órába fog telni, mire összecsapnak a navik meg az emberek, aztán lesz fél óra csata, egy kis pihi, majd egy negyed órás ütközet, meg valami 20 perc duma a végére:)
süti beállítások módosítása